Rå R8-opplevelser!

R8 opplevelser på Rudskogen - 24. september 2017

Audi Club Norway arrangerte Audi R8 kjøreopplevelse på Rudskogen Motorsenter denne dagen, og 26 spente deltagere hadde meldt seg på for å få kjøre superbilen Audi R8 V10 plus på banen.
Mange kom langveis fra for denne opplevelsen, med deltagere både fra Hordaland, Trøndelag og Aust-Agder. 

Alle R8 førerne var entusiastiske før kjøringen og heftig begeistret etter kjøringen av R8 V10 Plus! "Mitt livs opplevelse!", "Det råeste jeg har vært med på!", "Min drømmebil" er noen av kommentarene som haglet i etterkant av kjøringen.

610 hestekrefter, 10 sylindere og 8500 omdreininger gjennom sportseksos gjør noe med de fleste av oss! Bare lyden er en opplevelse, men når man i tillegg kjenner at men blir presset bakover i setet og bilen lystrer den minste bevegelse på rattet er kjøregleden komplett.

Det var ulik fart på de ulike førerne, men felles for alle var at de fikk testet bilens og egne grenser langt utover hva de var vant til som i seg selv gir en fantastisk god følelse.

Sikkerheten ble ivaretatt med ulike heat basert på erfaringsnivå, deltagelse på 45 minutters førerkurs, banevisning samt instruktør i passasjersetet.

Vi vil gjenta suksessen for våre medlemmer også neste sesong, så hvis du vil oppleve det samme lønner det seg å melde seg inn i Audi Club Norway!

Det gjør du her: 
Innmelding Audi Club Norway


Tre R8 V10 Plus i norske farger ble flittig brukt til kjøring og joyrides med erfarne instruktører.


Dette var ettertraktede billetter. Noe for deg?Som man ser er dette etter kjøringen."Sånn taru på dæ hjælmen" Instruktørene hadde hendene fulle.


Full konsentrasjon kreves, men er det et lite smil på lur?


Mye fint å se på parkeringsplassen også!