Søndag 20. august inviterer vi til banedag på Vålerbanen

Audi Club Norway gjentar suksessen med banekjøring, denne gang på den herlige Vålerbanen!
 
Også denne gangen vil vi gi deg mulighet for å få kyndig instruksjon og veiledning, både i form av et kurs og ved at du kan benytte våre instruktører til å sitte på rundt banen. På denne måten kan du teste din egen bil under trygge forhold, og lære deg å bli en bedre sjåfør. 

Dette arrangementet passer for absolutt alle, helt uavhengig av hvilken bil du kjører.

Vi vil ha opplegg for alle ferdighetsnivåer og biltyper; fra de som aldri har kjørt på bane før, til erfarne "Racerførerere"  med ekstreme biler. De ulike kategoriene vil få sin egen tid på banen, slik at man kjører samtidig med andre på samme ferdighetsnivå.

Her er hensikten at deltageren skal bli en bedre fører med sin egen bil, med de forutsetninger og begrensningner dette gir. Om du kjører A1, A6 TDi, Q7 eller R8 V10 har ingen betydning. Dette er ferdighetstrening, ikke billøp.

"Joy Rides"

Det vil bli mulig å få noen runder på banen i passasjersetet på noen av de råeste bilene til Audi, med godt utvalg av R, RS og S-modeller. Dette er et kostnadsfritt tilbud til medlemmer av Audi Club Norway, basert på kapasitet.

Pris

Medlemmer av Audi Club Norway betaler Kr. 1.000,- for kjøring på bane (pr. bil). Prisen for ikke-medlemmer er Kr. 1.500,- 
I tillegg kommer en engangslisens fra Norges Bilsportforbund på Kr. 200,- pr. fører. En ekstra fører i samme bil betaler altså kun denne lisensen.
Passasjerer må også løse passasjerlisens, som koster Kr. 100,-

Det at våre banearrangementer avvikles etter Bilsportforbundets regler er en stor fordel for deg som deltager. Det betyr at sikkerheten er ivaretatt, og at du er forsikret som fører eller passasjer. 

Ved forhåndsbetaling innen 13. august får du Kr. 200,- i rabatt på prisen! 

Pris blir da Kr. 800,- for medlemmer og Kr. 1.300,- for ikke-medlemmer. Lisens kommer i tillegg, og betales samtidig.

Hvem passer dette for?

Alle over 18 år med førerkort kan delta, uavhengig av bilmerke. Banekjøringen er tilrettelagt for både nybegynnere og erfarne banekjørere og vil deles inn i ulike klasser og heat slik at alle kan kjøre i eget tempo med likesinnede. 

Det er lov å ha med en passasjer under banekjøringen hvis de har lisens.

Påmelding

Forhåndsregistrering og -betaling gjør at innsjekk på banen går raskere for deg.
Ved forhåndsbetaling innen 13. august får du Kr. 200,- i rabatt på prisen.
Vi tillater også drop-in påmelding og betaling på Vålerbanen.

For påmelding, klikk her:

Link til påmelding

Velkommen til en lærerik og morsom dag på Vålerbanen!

Detaljert informasjon om banedagen finner du her:

Praktisk informasjon om banedag