Rapport fra Audi-dag på Rudskogen 24/9 2017

De fikk oppleve å kjøre R8 V10 plus på bane!

Det var mange som benyttet muligheten til å kjøre supersportsbilen Audi R8 V10 Plus på bane denne søndagen sent i september.

Dagen startet litt grå, men det lysnet fort og banen var tørr da kjøringen tok til. 


Audi Club Norway stilte med tre eksemplarer av R8 som publikum kunne kjøre på banen, med instruktør i passasjersetet. Dette ble en stor suksess, og tilbudet var fullbooket lenge før arrangementet. Det var også mulig å sitte på med Audi R8 og Audi TTRS rundt banen, kjørt av erfarne førere. Dette var også et veldig populært tilbud, og bilene gikk nærmest kontinuerlig med smilende passasjerer ombord.

Hele 44 førere deltok på teorikurset "Hvordan kjøre fort og sikkert" etterfulgt av banevisning med stopp underveis hvor instruktørene kom med fakta og tips om hvordan de ulike svingene burde tas.

Det var banekjøring i ulike klasser for dem som ville kjøre egen bil også. Dessverre begynte det å regne litt på slutten av dagen, men for førere med quattrobiler var dette en fin utfordring som ikke så ut til å legge noen demper på kjørelysten.

Deltagerne på Rudskogen fikk mye kjøretid, og mørket var godt på vei da de siste rundene ble tatt.
Det var mye folk og blide fjes å se underveis, og mange dro fornøyde hjem fra dette fine treffet med sekken full av gode opplevelser.

Takk til alle som møtte opp og gjorde dette treffet til det beste treffet i Audi Club Norway sin (korte) historie!
(Bilder under av Roy Hansen)